diumenge, 31 d’octubre del 2010

Hallowey 2010

Els nens preparant les seves eines per la festa de Hallowey

http://www.youtube.com/watch?v=Kp8h7KKurIE

dissabte, 23 d’octubre del 2010

el punt jove recorda

nostàlgicament i amb alegria recordem el Halowey del Punt Jove de l'any 2008, tot plegat gràcies a vosaltres que sou uns artistes de les manualitats.




divendres, 8 d’octubre del 2010

Sempre i per Sempre

Unes paraules desitjaria recitar, em costa molt empènyer aquestes frases pel nus que tinc entre els pulmons i el cor que dificulten la meva respiració.

Un meravellós conta comptes divendres 8 octubre 2010, ofert ni més ni menys per la meva prestigiosa i innegable Directora del Punt Jove de Jesús, la senyoreta i majestuosa en Clara Curto Codorniu.

Persona i mestra titulada, distingida pel seu tarannà en el naixement i infantesa del Punt Jove, una gran persona que sempre hi serà en la meva ment i en la de molts de nois que han estat i estan en aquests poble.

A tu Senyoreta Curto, portadora de coneixements a tota aquesta gent que hi ha estat sempre al teu costat, les gràcies et dona per tan que ens has ensenyat i et demano per sempre la teva amistat.

Que la pau i l’amor estiguí sempre amb tu i la teva família i que la glòria del senyor sigui sempre present amb tu i la teva gent.

SETEMBRE AL PUNT JOVE


Posted by PicasaSegeixen les manualitats amb un gran èxit al punt jove,
de les mans de la monitora Elena, que amb tota la meritació
que l'hi correspon és de un gran tarannà.
Posted by Picasa