dilluns, 25 d’agost del 2008

Primera Gimcana Cultural al Punt@Jove-13 AGOST






El dia 13 d’Agost es va fer la primera Gimcana Cultural al Punt@Jove. A la gimcana es van inscriure 6 parelles de diferents edats. L’activitat constava de fer diferents proves en el mínim de temps possible. Aquestes proves consistien en consultar Internet, saber utilitzar l’Enciclopèdia, buscar llibres específics a la Biblioteca i saber reconèixer la diferència entre llibres infantils, novel·la d’adults i llibres de coneixement. El tema va ser tot relacionat amb els Jocs Olímpics.
En realitat va ser una activitat molt divertida i distreta per als participants, i a la vegada els va anar bé per conèixer millor el fons del Punt Jove i saber utilitzar correctament les eines que tenim a l’abast. Hem de saber que Internet no nomes serveix per passar el rato i jugar, la qüestió es poder aprendre moltíssimes coses interessants, tot i fent un bon ús. Per això, aquest tipus d’activitats són molt enriquidores en el sentit d’orientar a la joventut a utilitzar aquestes eines de diferents maneres i realment resulta gratificant per a ells.
La parella guanyadora de la Gimcana van ser Joel Pozo de 6 anys i Cora Codorniu de 12 anys amb un temps de 14 minuts i 22 segons. Se’ls va fer entrega d’un llibre. Enhorabona a tots els participants!

I ja ho sabeu al Punt Jove sempre disposats aprendre i guanyar moltes coses.

Properament més activitats!!!


Clara Curto Codorniu
Punt@Jove

4 comentaris:

Biblioteca Marcel·lí Domingo ha dit...

Enhorabona Clara per la tasca que estàs portant, et desitgem molta sort i il•lusió.

joel ha dit...

wenas el punt@jove es mol bonic jeje xk aixo k ia ordenado i pley mmm bueno ara k s'ascomensen les clases alguns dies aki per ha busca informacio o algo jeje
bueno no res k baigue tot be
adew!!!!!!!!!!!!!

ismael ha dit...

Clara. Gràcies i moltes gràcies.

Comissió Fira Literària Joan Cid i Mulet ha dit...

Coincidiexo amb les felicitacions
Aquest blog és un reflex de la manera com estàs duent avant el PUNT@JOVE
Enhorabona i endavant.
Dolors