dissabte, 30 d’agost de 2008

Voleu ser uns experts a la cuina? o simplement voleu variar la vostra dieta?


A la Biblioteca de Jesús gaudim d'un lot temporal de llibres de cuina de tot el món: des de Catalunya, Méxic, Marroc... i mil maneres d'aprendre noves tècniques per cuinar. I si ja sou uns experts a la cuina trieu llibres de productes típics de Catalunya i provareu receptes que mai us havieu pogut imaginar.


Sorpreneu als vostres invitats i canvieu les menjades típiques i poc originals!


Aquí teniu una llista dels llibres que tenim a la Biblioteca de Jesús:



-“El gran libro Frutos Exóticos” Christian Teubner.

-“Los 50 mejores currys de la India” Camellia Panjabi.

-“Cuina per quedar bé” Dolors Gómez

-“Catalunya al paladar” Carme Gasull.

-“Cocina Gallega “Enxebre”” Cipriano Torre Enciso.

-“ La Primavera. El plaer dels nous productes” Mariona Quadrada

-“Postres amb fruites” Mariona Quadrada.

-“De l’antiga Roma a la teva cuina” Núria Bàguera

-“Priorat a la taula” Minerva Pi

- “Les 30 millors receptes de Vedella i Bou de l’àvia” Georgina Regàs

-“Cocina Catalana” Josep Lladonosa

-“El buffet vegetariano” Celia Brooks Brown

-“Cocina Dominicana” Marianela Castro

-“Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu” Pep Nogué i Puigvert

-“Adelgazar” Helga Köster

-“Aquí hi ha teca” Assumpta Miralpeix

-“Frutas. Guias de Alimentación y nutrición” Karlos Arguiñano

-“Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram” Ignasi Domènech

-“¡Está rico y no engorda!” Esmeralda Díaz-Aroca

-“El llibre de les picades” Ramon Parellada

-“La cocina marroquí” Blume

-“Catalunya per sucar-hi pa” Jaume Fàbrega

-“Pasteleria fina con aceite de oliva” Maria Gabriella Fogli

-“Els arrosos de casa” Josep Piera

-“Wok” Blume

-“Receptes per estimar”

-“Afrodisíacos” Txumari Alfaro

-“Recetas y productos cocina mediterránea” Conchi Álvarez Sagastibelza

-“Las Mejores Pizzas del Mundo” Fabián Martín

-“La cuina comarca a comarca. Baix Penedès. Tarragonés.”

-“La millor cuina dels bolets” Llorenç Petràs

-“Tapas” Koldo Royo

-“Los sabores de la cocina Tex-Mex” Anna Prandoni

-“La cuina del bacallà” Albert Cogul


-“Cocinar con los niños. Recetas y consejos” Barbara Braj

3 comentaris:

krusty ha dit...

UMMMMMM!!! vaya gana q m'ha entrat....!!! ho tenies callat aix+o del blog ;)!!

Clara Curto Codorniu ha dit...

jejeje.

Bueno pos ara has d'agafar un llibre d'estos i a provar receptes noves i a vore que passa.
Despues avises com ha nat!

Srta. Yamabuky ha dit...

Ei!! bon dia!!

Moltes felicitats pel blog, ja anirem mirant!!!

Molt bon consell per a Krusty!!! va sorpren en la teua facilitat per a la cuina que ja fa dies que,... je,je!!!

MOltsbes!!!