divendres, 8 d’octubre del 2010

Sempre i per Sempre

Unes paraules desitjaria recitar, em costa molt empènyer aquestes frases pel nus que tinc entre els pulmons i el cor que dificulten la meva respiració.

Un meravellós conta comptes divendres 8 octubre 2010, ofert ni més ni menys per la meva prestigiosa i innegable Directora del Punt Jove de Jesús, la senyoreta i majestuosa en Clara Curto Codorniu.

Persona i mestra titulada, distingida pel seu tarannà en el naixement i infantesa del Punt Jove, una gran persona que sempre hi serà en la meva ment i en la de molts de nois que han estat i estan en aquests poble.

A tu Senyoreta Curto, portadora de coneixements a tota aquesta gent que hi ha estat sempre al teu costat, les gràcies et dona per tan que ens has ensenyat i et demano per sempre la teva amistat.

Que la pau i l’amor estiguí sempre amb tu i la teva família i que la glòria del senyor sigui sempre present amb tu i la teva gent.

5 comentaris:

cinta ha dit...

M'ha agradat molt el verset que has fet, s'ho mereix i es bo valorar-ho, encara que no m'està bé dir-ho.
Moltes gràcies
Cinta Codorniu

Clara Curto Codorniu ha dit...

Moltes gràcies pel vers Ismael, molt emotiu. Aquesta època de la meva vida sempre quedarà en un bon record per la gent que em va envoltar. Gràcies Ismael, gràcies Elena.
Sort!

Clara Curto Codorniu ha dit...

Ja m'he canviat el nom, encara tenia el del Punt@Jove. Sempre que em necessiteu ja ho sabeu. Una abraçada!

Comissió Fira Literària Joan Cid i Mulet ha dit...

Hola Clara,

Feia dies que no entrava al blog del Punt@Jove. Aprofito també per a felicitar a la Clara i donar-li les gràcies per la seua tasca al cap de la Biblioteca de Jesús.
De ben segur que allà on vagi en gaudiran. Una abraçada molt forta.
Dolors Queralt

ISMAEL CASANOVA ha dit...

una persona especial, per un poble i una gent especial. Mai en podrem dir que d'aquesta Clara no en vau poder gaudir.