divendres, 10 d’octubre de 2008

Notícies Punt@Jove
El Punt@Jove funciona molt bé i això s'ha d’agrair a la gent que ho ha fet possible. Hem d'aprofitar les avantatges que té poder gaudir d'un espai per reunir-se i fer els treballs en grup, consultar Internet, llegir,prendre un refresc...Què millor que el Punt@Jove per trobar-te amb els teus amics!


Com a notícies d'aquest mes, destacar la incorporació d'Elena Forés Vidal al Punt@Jove, la qual també treballarà per a què el local funcioni correctament. Elena ha treballat a l'Esplai 7C de Jesús i també fa de monitora de menjadors.


Des d'aquí li donem la benvinguda i li desitgem molta sort!


Pel que fa al material, ja disposem d'una cartellera d'informació i d'un mostrador per exposar les novetats, tríptics i tot tipus d'informació. A més a més, tenim una Bústia de Suggeriments i Queixes, així podeu exposar tot el que us agradaria dir respecte al funcionament del local.


Però sobretot també podeu fer comentaris aquí al blog, és per vosaltres i per què d'alguna manera podrem millorar els serveis del Punt@Jove. Animeu-se a comentar al nostre blog!També tenim dos adreces de correu electrònic per si necessiteu posar-vos en contacte en nosaltres:


puntjove@emdjesus.cat


I el referent a la Biblioteca per demanar llibres, renovar, sol·licitar el carnet...


biblioteca@emdjesus.cat


No dubteu en donar la vostra opinió, pot ser divertit i de gran ajuda per a tots.


Gràcies,


Clara